lauantai 1. kesäkuuta 2013

Vadelmamousse


Vadelmamousse in herkullinen täyte täyte- ja suklaakakkuihin ja sopii vaikka jälkiruuaksi jopa tällaisenaan!

VADELMAMOUSSE: 
200g vadelma
2 dl kerma
200g tuorejuusto
1,5 dl tomusokeri
1 tl vaniljasokeria
½ sitruunan mehu
2 tl liivatejauho

OHJE:
1. Vaahdota kerma
2. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään
3. Lisää vadelma
4. Lisää valmistettu liivate
(Liivatteen valmistus liivatejauhosta: Laita kattilaan puristettu sitruunamehu ja liivate, lämmitä pienellä lämmöllä ja sekoita koko ajan kunnes liivate on sulanut. Älä anna kiehahtaa. Anna liivatesitruunaseoksen jäähtyä ennen kuin lisäät sen taikinaan)

5. Lisää kerma



KAUPPALISTA:
Vadelma
Kerma
Tuorejuusto
Tomusokeri
Vaniljasokeri

Sitruuna
Liivatejauho

2 kommenttia:

  1. Moikka! Onnistuuko liivatelehdillä sama ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Onnistuu kyllä, muistaakseni 1 tl liivatejauhoa vastaa 2 liivatelevyä. :)

      Poista