keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Koko Suomi leipoo 8.jakso, Trendileivonnaiset

Terveiset syksyn flunssantäyteisestä arjesta. Vähän ripotellen ja hyvin paljon myöhässä tulee näitä fiiliksiä kisasta tänne blogiin, mutta suonettehan sen anteeksi. :) Pikkupoijilla molemmilla on silmätulehdusten jälkeisinä korvatulehdukset ja mulla ei ota tauti lähteäkseen, mutta näillä mennään, päivää kerrallaan ja eiköhän se tauti tästä vähitellen luovuta. Ja en myös ole enää ehtinyt oikeastaan testailla enää näitä kisareseptejä kotosalla kuten kisan alussa suunnittelin, mutta eipä se elämä mene aina sen mukaan mitä suunnittelee.

"Tämän päivän kuvauksissa oli vuorossa trendileivonnaiset ja sää senkun kylmenee. Mä niin inhoan kylmää kesällä!!! Talvi on ihan jees kun saa pukeutua kunnolla villapaitoihin ja lämpimiin kenkiin, mutta että kesällä on tällainen keli niin eiiii!!! Onneksi tehtävien kanssa tänään oli niin hurja kiire, että kuumahan siinä lopulta tuli ja nousi ihan kunnon puna poskille kun sai juosta ihan tosissaan että sai tarjolle kolme kakkutikkaria kutakin makua! ;)"

Teknisenä tehtävänä meillä siis oli whoopiet ja näitä olisi kyllä kiva koittaa kotioloissakin, oli sen verran herkullisia. Ehkä joku pätkissuklaaversiokokeilu appelsiinilla terästettynä olisi aika kiva. :) Mutta siis whoopien ohje löytyy MTV 3:n sivuilta. Tosin huomiona, että kisassa mulla ainakin tuo vaalea taikina oli melko löysähköä ja levisi ihan hurjan paljon! Ja takaisin kisafiiliksiin...

"Teknisenä tehtävänä oli whoopiesit, whoopiet, miten lie taipuu, joka tapauksessa taas täysin uusi tuttavuus. Ja hoppu tuli. Ruskea taikina onnistui ihan ok, mitä nyt yhden pellillisen poltin, tai ne maistui vähän ehkä palaneille, joten meni suosista takatilaan tarjoiltavaksi! ;) Mutta se vaalea taikina, sehän levisi ku mikä paistaessa. Lisäsin lopputaikinaan jauhoja ja koitin tehdä uudet versiot, hieman parempi, mutta ei kyllä kehumista. Ja silti toinen sija teknisessä tehtävässä?! :)

Kakkutikkareissa maut olivat kyllä kohdallaan, jopa omasta mielestäni siis, mutta se ulkomuoto… En oo ikinä tehnyt noin rumaa kissatikkaria, tosin voi johtua myös siitä, että en oo tehnyt ikinä kissan muotoista kakkutikkaria!!! ;) HAH! Ja yhdestä kahvikupista lähti ripa ja se olikin sitten silinterihattu… Aikamoista juoksemista oli tuo kakkutikkaritehtävä ja nyt oli kyllä aika ihan kortilla ja loppui melkein kesken. Kova hulina oli myös muillakin, sen mitä nyt ehti ympärilleen katsoa, että sama fiilis oli kiireen suhteen tänään varmasti kaikilla. :) 

Surullista tänään oli, että Lori ei tuonut tekniseen tehtävään mitään näytille. Sillä meni kuulemma niin penkin alle koko tehtävä, että ei halunnut tuoda mitään räpellystä näytille. Ihana muru joutui siis lähtemään tämän päivän päätteeksi kotiin. :( Oon niin onnellinen siitä, että oon saanut tutustua Loriin, siinä on upea ihminen, jolla on suuri ja lämmin sydän, todellinen ihana ystävä!!! <3

Tuomarointi oli siis tämän päivän hulinan jälkeen todella iloinen yllätys, en olisi uskonut, mutta olin tämän päiväinen tähtileipuri, TÄHTILEIPURI JO KOLMANNEN KERRAN!!! Jee! :) Ja siis jatkossa vielä. :) Kivaa!


8 kommenttia:

  1. Oot sä kyllä uskomattoman taitava! Kaikki jaksot oon kattonut ja sie vaa yllätät aina ja aina on jotain tosi herkullisen ja kauniin näköistä tarjottavaa :)

    Terkkuja pohjanmaalta :)
    - Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira palautteestasi! :) Ja terkkuja lakeuksille! :)

      Poista
  2. Onnea! Mun mielestä sun kakkutikkarit olivat huikeita! Nuo kahvikupit varsinkin ovat ihastuttavia. Eihän sellaisessa kiireessä ehdi viimeistellä leipomuksiaan siten kuin haluaisi, mutta sait näin upeat jutut tarjolle lyhyessä ajassa ja kiireen painaessa päälle. En pystyisi samaan.

    VastaaPoista
  3. Onnea finaalipaikasta! Olit meidän perheen suosikki ja toivoimme viimeiseen saakka,, että voitat. Se finaalikakkukin oli niin upea. Mutta finaalipaikka on mahtava saavutus, itse en ikinä pystyisi samaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tita! Kiitokset!!! Tämä lämmittää mieltäni! :)

      Poista
  4. Olin myös aivan varma, että voitat koko kilpailun! Huikea Masterpiece -kakku!
    Onnea toisesta tai kolmennesta sijasta kuitenkin ja leivonnan iloa myös jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinne iloa leivontaan ja arkeen! :)

      Poista