Tilaus- ja toimitusehdot


Marian Herkkupuodin suussasulavat leivonnaiset valmistetaan kotikeittiössä. Työskentelen päätoimisesti kiinteistönvälittäjänä ja kakkujen ja herkkujen teko ei ole päivätyöni, joten olethan tilauksen suhteen ajoissa asialla suunnitellessasi juhlia.

Yhteydenotto:
Kakkutilauksen ja tiedustelun ajankohdan sopivuudesta voit laittaa minulle sähköpostilla maria.kuivinen@gmail.com kautta. Voit myös soittaa minulle: 0445746727. Mikäli en vastaa puhelimeen voit lähettää minulle vaikka tekstiviestin, niin palaan asiaan mahdollisimman pian heti sopivan hetken tullen.

Tilausaika:
Kakkujen tilausaika normaalisti on noin 2 viikkoa, sesonkiaikana kannattaa kuitenkin varautua pidempään tilausaikaan.
Täytekakut ovat aina yksilöllisiä ja kakkujen suunnittelu ja koristeiden tekeminen ja kuivuminen vievät aikaa, joten huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Toki voit kysyä kiireellisen tilanteen tullen myös lyhempää toimitusaikaa tai pikatilausta.

Pikatilaus: 
Alle 7vrk tilausajalla tehtyihin ja toimitettuihin tilauksiin lisätään pikatilauslisä +40%, puhtaasti siitä syystä, että yöhommiksi menee. 

Hinnoittelu:
Kakut hinnoitellaan erikseen, täytteiden, kakun ja sen koristeiden tekemiseen menevän ajan mukaan. HInnastossa olevat hinnat ovat arviohintoja normaalien peruskoristeiden kera.

Maksu:

Kakut voidaan maksaa käteisellä noudon/toimituksen yhteydessä tai ennakkomaksuna tilille, jolloin maksun tulee näkyä tilillä 2 päivää ennen noutoa/toimitusta. Kakuista saat aina kuitin.

Nouto:
Kakut ovat noudettavissa Vantaan Nikinmäestä sovittuna aikana.

Kakun kuljetuksessa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Kakun tulisi olla kuljetuksen aikana tasaisalla alustalla niin, ettei se ajon aikana pääse liikkumaan. Kakut pakataan aina kakkulaatikoihin ja valkoisille ohuille kakkualustoille, joilla kakku on helppo siirtää tarjoilualustalle. Muistathan ottaa kylmäkallen tai kylmälaukun mukaan lämpiminä kesäpäivinä.

Kuljetus:
Kakut voidaan myös toimittaa suoraan kotiisi tai juhlapaikalle. Kuljetus: 40€ Helsinki-Espoo-Vantaa-alueella/ pidemmälle erikseen sovittuna + 0,50€/km.

Kakkujen säilytys:
Kakku säilytetään kylmässä ja suositeltu käyttöaika 2 vrk kakun noudosta.

Erityisruokavaliot:
Kakkuja on saatavana myös erikoisruokavaliolla; vähälaktoosinen, laktoositon ja gluteeniton. Moussetäytteet sisältävät liivatetta, mutta saatavana on myös täytteitä ilman liivatetta. Muistathan mainita tilausvaiheessa kaikki ruoka-aine rajoitteet/ allergiat.


Kerroskakut:
Isojen kerroskakkujen väliin laitetaan kerroskakkulevyt ja tuet. Välilevyjen ansioista kerroskakun leikkaaminen on helppoa. Kerroskakun leikkaus aloitetaan aina ylimmästä kerroksesta.
Kun ylimmäinen kakku on syöty nostetaan välilevy pois ja aloitetaan leikkaus seuraavasta kerroksesta.
 Kerroskakut kokoan ja viimeistelen aina juhlapaikassa. Juhlapaikalla kakulle on hyvä varata kylmäsäilytystilaa tuoksuttomasta kylmätilasta. Suosittelen nostamaan kakun esille vasta juuri ennen tarjoilun aloittamista.

Mikäli sinulle tuli mieleen vielä jotain kysymyksiä, voit hyvin soittaa tai laittaa minulle tekstiviestiä.

1 kommentti:

  1. Miten olet saanut luvan leipoa täytekakkuja kotikeittiössä myyntiin?

    VastaaPoista