Marian Herkkupuodin tarina


Marian Herkkupuodin blogi on syntynyt 2013 vuoden keväällä rakkaudesta leivontaan. Esikoisemme ollessa puolitoistavuotias sain kaksospoikamme marraskuussa 2012. Äitiysloman aikana kevätauringon tuodessa lisää energiaa arkeen ajatus Herkkupuodista lähti elämään. Aloitin blogin pitämisen keväällä 2013 kun oma rakas leivoskirjani alkoi hajoamaan. Blogiin olen kirjannut omia herkullisimpia reseptejäni, joita on kertynyt pieneen leivoskirjaani vuosien varrella. Aina jos löydän jonkun maukkaan ja kivan reseptin haluan jakaa sen myös blogissa ja toivon, että se toisi myös iloa muille innokkaille kotileipureille! :)

Olen alun perin klassiseksi laulajaksi päätynyt viulunsoitonopettaja. Wienissä vietetyn vaihto-opiskeluvuoden päätteeksi vuonna 2007 olin pyöräonnettomuudessa, jossa leuka ja leukaniveleni murtuivat ja tämän vuoksi jouduin vaihtamaan alaa ja päädyin kiinteistönvälittäjäksi. Työskentelen kiinteistönvälittäjänä Helsingissä toimialueenani pk-seutu ja nautin työni tekemisestä suunnattoman paljon, on ilo auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja löytämään juuri se oma koti. Leipominen taas on ollut aina rakas harrastukseni ja olen auttamaton herkkusuu. Ystäväni tuntevatkin minut runsaista ”sen seitsemän sortin” kahvipöydän antimista aina syntymäpäivillä ja muissa juhlissa. Äitiysloman ja kevätauringon tuoman energian lisäksi keväälle 2013 liittyi vielä yksi hauska tapaaminen, joka vaikutti myös osaltaan Herkkupuodin blogin syntyyn. Olimme käymässä Tukholmassa perheen kanssa ja laivalla tapasin erään näyttelijän ja jäin hetkeksi rupattelemaan hänen kanssaan. Olin tavannut hänet edellisen kerran 11 vuotta sitten syntymäpäivillä, johon olin leiponut Sacher-kakun. 11 vuoden jälkeen tavatessamme hän hieman ensin mietti, mistä yhteydestä tunteekaan minut, mutta tämän jälkeen kun yhteinen linkki löytyi, oli hänen ensimmäinen iloinen kommenttinsa ”Niin, sinä teit sitä äärettömän herkullista Sacher-kakkua. En ole ikinä maistanut parempaa!”. Tämä oli mielestäni hauska muistutus siitä, kuinka herkulliset ja positiiviset makuelämykset voivat jäädä pitkiksikin ajoiksi muistoihimme.


         

Moni kakku päältä kaunis, mutta nämä herkut vievät todella myös kielen mennessään. Herkkupuodin tuotteita suunniteltaessa ja testatessa lähipiirin makuraati on ollut erittäin tiukka ja hyvä tuki parhaan mahdollisen lopputuloksen löytämiseksi. 
Voit hyvin soittaa minulle tai jättää viestiä sähköpostiin tai blogiini, mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen resepteihin tai vaikkapa jos kaipaat apua asuntoasioissa! :)

Aurinkoisin terveisin, Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti