sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Love Me Do - päivä häiden parissa

Love Me Do-huumaavan erilainen häätapahtuma oli viime viikonloppuna tunnelmallisessa  Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa. Marian Herkkupuoti ja Studio Onni yhdistivät voimansa ja olimme ihanan Niinan kanssa messuilemassa koko päivän. Tunnelma messuilla oli mukava ja väkeäkin oli ihan kivasti liikkeellä.

Tässä hieman kuvia ja tunnelmia messuilta.
Messualuetta sai ruveta järjestelemään aamulla yhdeksältä. Meillä oleva paikka 17 sijaitsi aivan päälavan läheisyydessä. Päädyimme messupaikkamme sisustusteemassa vanhaan talonpoikaistyyliin, eli talonpoikaissohvaan ja tarjoilupöytään. Messuosastoamme piristämään toimme lisäksi ihanan värikkään maton ja ison kasan tulppaaneja ja tottakai isot kulholliset värikkäitä karkkeja.


Kakkuja piti osittain vielä hieman ehostaa kuljetuksen jäljiltä. Ihana teline kakuille, sekä muutakin kivaa rekvisiittaa löytyi upeasta sisustusliikkeestä Country Whitesta, joka sijaitsee Tuomarinkylän kartanon ihanissa maisemissa. Luulenpa että kevään myötä teemme myös jotain yhteistyötä Ullan ja Country Whiten kanssa kera Marian Herkkupuodin. :)
Nämä kolme kakkua tein styroksipohjiin messuja varten. Vaaleanpunaisesta vinokakusta tuli tehtyä myös ihka oikea versio Studio Onnin 10-vuotis syntymäpäiville.Messuosasto valmistui hyvissä ajoin ennen messujen alkua. Vaahtokarkkien voimalla meni aamupäivä ja osaston kasaaminen ja mikäs siinä, tunnelma oli hyvä ja suut makiana! :)
Auttamattomana herkkusuuna kävin tottakai hakemassa osastollemme tukusta muutaman laatikollisen karkkia. Niitä taisi mennä vähintään yhtä paljon omaan suuhun kuin messuvieraiden. :)


Marian Herkkpuoti tarjosi messuilla myös maistiaisina hääkakkuja. Tarjolla oli perinteinen mansikka- ja suklaamoussella täytetty täytekakku, minttusuklaa-vadelmamousseilla täytetty kakku ja valkosuklaa-mangopassionmousseilla täytetty täytekakku. Maistiaisia riitti n.500-600 herkuttelijalle ja palaute oli ihanan positiivista. :) 


Tunnelma messuilla oli kaikenkaikkiaan mukava ja oli erittäin ihana olla rakentamassa ja pitämässä yhteistä osastoa ja viettämässä mukavaa päivää hyvässä seurassa upean yhteistyökumppanin, yrittäjäkollega Niinan kanssa.  Ensi vuonna uudelleen! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti