keskiviikko 20. elokuuta 2014

Herkkupuodin Maria mukana kilpailemassa Koko Suomi Leipoo 2014!

Koko Suomi leipoo - ohjelman seuraavan tuotantokauden kilpailijat on tänään julkaistu ja minulla on ilo kertoa olevani kisassa tänä vuonna mukana! :) Tämä on myös yksi syy miksi Marian Herkkupuodin blogin puolella on ollut hieman hiljaista viimeiset kuukaudet, aika kun ei vain riitä kaikkeen. :) Toivon kuitenkin syksyisen arjen lähtiessä liikkeelle pääseväni taas rakkaan harrastuksen pariin, eli leipomaan ja kehittelemään uusia herkullisia reseptejä myös muille jaettavaksi! :)

Näin mtv kirjoittaa asiasta.ja tässä Iltalehden linkki asiasta.


Kesällä ohjelmassa on ollut myös uuden yritystoimintamme suunnitteleminen ja käynnistäminen. Tämänkaltainen projekti on kyllä tehokkaasti vienyt kaikki liikenevät tunnit arjen keskeltä, sekä loman että herkulliset leivontahetket, mutta ylpeänä myös kerron, että avasimme viiden huippukollegani kanssa täysin uuden kiinteistönvälitysyrityksen 1.8.2014! Päätyöt kiinteistönvälitystyön parissa jatkuvat näin ollen uusien kuvioiden myötä nyt syksyllä ja voin vain todeta, että Oho. Onpa meillä upeita välittäjiä! Voit katsoa tarkemmin tietoa meistä osoitteesta www.ohokoti.fi


4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta yrityksestä! Odotan niin innolla uutta " Koko Suomi leipoo"- ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi Koko Suomi leipoo - ohjelman ystävä. Tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea olette siellä kehitelleet! Mukava kuulla, että sinä olet yksi ohjelman osallistujista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipari!! Meillä oli kyllä ihanaa ja kaikkea kivaa on tiedossa!! :)

   Poista