torstai 12. joulukuuta 2013

Viikunamarmeladi 12.luukku
Maistoin ystävälläni viikunamarmeladia paahtoleivän kanssa ja kera pipareiden ja siitä syntyi ajatus kokeilla myös itse tehdä sitä. Tämä marmeladi sopii hyvin esim pipareiden ja homejuuston kaveriksi. 

VIIKUNAMARMELADI:
250 g viikunoita
5 dl vettä
150 g marmeladisokeria
1 tl vaniljasokeria 

VIIKUNAMARMELADI OHJE:
1. Keitä viikunoita vedessä 30-40 min tai kunnes viikunat ovat pehmenneet.
2. Soseuta viikunat sauvasekoittimella.
3. Lisää vielä 1 dl vettä ja sokeri ja keitä n.5min.
4. Purkita marmeladi.


KAUPPALISTA:
Viikunoita 250
Marmeladisokeria

(12.12.2013 klo 23:35) "Tänään on näköjään nyt sitten se taukopäivä täällä joulukalenterin parissa, ehkä päivitän tämän vielä myöhemmin vaikka huomenna. Tällä hetkellä työ vie minut mukanaan (palasin töiden ja kiinteistönvälityksen pariin joulukuun alussa) ja minä nautin taas jälleen joka hetkestä ja työni tekemisestä.  

Koen olevani oikealla paikalla kun voin auttaa ihmisiä löytämään unelmiensa koteja. Ihanaa! Ja on ihana luottaa ja luoda uskoa siihen, että asioilla on tapana järjestyä, ajallaan ja juuri parhaalla tavalla. Kerta kerran jälkeen olen sen niin selkeästi työssäni huomannut ja todennut todeksi. 

Kotona olevan ajan olenkin sitten 100% lasten ja mieheni seurassa, joten blogipäivitykset ovat nyt jääneet vähän taka-alalle. Tein tänäänkin iltasella marmeladia viikunoista, mutta ennen huomista koemastamista en uskalla laittaa reseptiä tänne. :) Eli huomenna palataan jälleen joulukalenterin myötä herkullisten ohjeiden pariin! :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti