sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Koko Suomi leipoo finaali - masterpiece

Nyt on kisat kisattu ja täytyy sanoa, että olipa tämä kyllä upea kokemus. Ihaninta on tottakai nuo uudet ihanat ystävät, joihin kuvausten yhteydessä sai tutustua, upeita persoonia joka ikinen!!! :) Tässä viimeisiä ajatuksia kisasta:

"Lohi-mitämikälie piirakka... ;) Joo, oli taas ihan outo tehtävä ja ohje ei ollut kovinkaan selkeä, mutta teknisen tehtävän voitto tuli! :) Huikeaa! :) Kakun kanssa ei sitten käynytkään ihan  niin upeasti, alin ja keskimmäinen kerros eivät eronneet kooltaan tarpeeksi toisistaan, missä ajatuksissa lienee katkos kun otin tuon mittaiset vuoat kisaan mukaan, mutta hyvää se kakku kyllä oli!!! :) Liisa voitti kisan ja on hän kyllä tosi taitava leipuri ja ihana oli huomata kuinka onnellinen hän voitosta oli. :)

Mitäpä sitä, vaikka voittoa ei tullutkaan, olin silti kolme kertaa kisassa tähtileipuri ja oman elämäni tähtileipuri voin olla vastakin! ;) Upea kokemus oli kyllä tämä kisa kaiken kaikkiaan, ihania ihmisiä, paljon tunteita ja lopulta huojennus että tämä on vihdoin ohi, josko vaikka nyt olisi kesäloman paikka! :)


 Tuomarit Vellu ja Mika katsastamassa.

(Jahka ehdin lisäilen vielä lisää kisasta kuvia jos löydän ne hajonneesta koneestani pelastetuista tiedostoista.)

Ja näin joulun korvilla voin totisesti sanoa, että kesän loma tuli tarpeen!!! Summa summarum, monen vuoden työputki, jonka jälkeen lasten kanssa 3,5 vuoden valvominen, töihin paluu vuosi sitten joulukuussa, kiinteistönvälittäjälle/yrittäjälle erittäin tiukka työvuosi nykyisen markkinatilanteen vuoksi, omien mariankoti.fi- kotisivujen suunnittelu ja avaaminen keväällä, keväinen lauludiplomin tekeminen ja musiikin maisteriksi valmistuminen,  tänä vuonna elokuussa uuden yrityksen perustaminen upeiden kollegoiden kanssa ja tämä kisaan osallistuminen ja kahden ja puolen viikon tiukka kuvausputki uuvuttivat minut siinä määrin että syksy alkoi syvällä uupumisella ja burn outilla. Elo- ja syyskuu menivät melko sumussa, ehkä lokakuukin vielä, mutta vähitellen suuren vauhdin hiljentämisen ja jopa osittaisen pysähdyksen jälkeen elämä alkaa jälleen voittaa. :)

Minulla oli suuret suunnitelmat vielä syksyn alussa että tekisin joka jakson jälkeen jonkun uuden reseptitestauksen aiheesta, mutta se jäi, kuten moni muukin asia syksyn aikana on jäänyt ja karsiutunut. Olen yrittänyt keskittyä olennaiseen, perheeseen, arkeen ja työhöni, jota onneksi rakastan yli kaiken! :)

Nyt tilanteen tasaantuessa uskallan jo hieman huokaista ja kiittää kaikkia niitä rakkaita ihmisiä ja ystäviä, jotka olette olleet tukemassa minua ja tietäni toipumisessa. Tiedätte kyllä keitä olette! <3 Ennen kaikkea haluan kiittää ihanaa aviomiestäni Samia, ilman sinua en olisi jaksanut! <3 Aikamoista, en voi muuta sanoa. Olen yrittänyt opetella elämään hieman hallitummin, hamstraamatta kaikkea mahdollista tekemistä itselleni, opettelemalla sanomaan ei ja ennen kaikkea elämään hetkessä, tässä ja nyt. Vaikeimpina hetkinä minua todella auttoi tuo yksinkertainen ajatus, elää tässä ja nyt, oli hyvä miettiä ja pohtia onko tässä hetkessä kaikki kunnossa ja useimmiten niin oli.

Olen ollut aina energinen ja aikaansaava, mutta näemmä ne ovat rajat minullakin! ;) Yritän siis niitä kunnioittaa ja opetella elämään niiden mukaisesti. Tässäpä tämä, jätäthän viestin tai kommentoit, on aina ilo lukea palautetta. :)

Toivotan sinulle lukijani ihanaa joulun odotusta. Joulukalenterin ensimmäinen luukku on jo huolella suunniteltu ja resepti testattukin, kaikenkaikkiaan herkkullisia reseptejä on siis tiedossa joulukuussa, tosin pienellä varauksella oman jaksamiseni mukaan! ;)

7 kommenttia:

 1. Hei, olet todella taitava leipuri! Ja kiitos kun jaat ihania reseptejäsi muillekin. Jaksamista ja hyvää joulun aikaa sinulle! Toivottavasti pystyt lepäämäänkin ja nauttimaan joulun ajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta! :) Ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 2. Hei! Olet todella lahjakas leipuri! Sinulla on uskomattoman hyvä silmä myös koristelun suhteen. Omasta mielestäni olit ehdottomasti kisan ykkönen televisioruudusta nähdyn perusteella. :) Kaikkea hyvää ja rentouttavaa joulun aikaa! Ihana seurata blogiasi - älä kuitenkaan ota paineita päivityksistä, vaan muista pitää oma jaksamisesi ensisijaisena. Minä säilyn ainakin blogin seuraajana, vaikka päivitystahti olisikin harvempi. :) t. entinen ylisuorittaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteestasi! :) Ja kaiken kokemani jälkeen olen nyt todellakin hieman hiljentänyt tahtia ja tämä ratkaisu tuntuu oikeasti todella hyvältä. Pienistä jutuista se voi olla lopulta kiinni, tärkein on osata elää tässä ja nyt. :)

   Poista
 3. Onnea hyvästä menestyksestä! Olet loistava leipuri, idearikas ja käsialasi on todella siisti ja kaunis. Elämä opettaa välillä kipeälläkin tavalla meitä suorittajia hiljentämään tahtia ja elämään päivä ja hetki kerrallaan. Miten vaikeaa onkaan sanoa ei???
  Kaikkea hyvää joulunodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena! Kiitos viestistäsi ja palautteesta. :) On se kyllä vaan haasteellista oppia hiljentämään tahtia ja sanomaan ei, mutta jossain vaiheessa tulee sekin tilanne eteen, että ei ole muuta vaihtoehtoa ja hyvä niin. Kuten Jari Sarasvuo joskus totesi niin joskus pitää kyykätä syvään, että voi ponnistaa korkealle. Ihanaa joulun odotusta sinullekin. :)

   Ps: Olen ihaillut monesti myös blogiasi ja tekemisiäsi! :)

   Poista
 4. Maria, olit aivan huippu Koko Suomi leipoossa. Tosi taitava ja ihanan luova. Jaksamista ja iloa sulle!

  VastaaPoista