torstai 29. tammikuuta 2015

On aika rikkoa blogihiljaisuus

Ihanaa tätä vuotta! :) On aika rikkoa vihdoin tämä pitkä blogihiljaisuus. Moni on kysellytkin minulta sähköpostilla että mitä kuuluu ja miten menee, vieläkö olen hengissä.. Kyllä täällä hengissä ollaan ja voimat ovat ihmeen kaupalla palautuneet syksyn puoliliekillä elämisen jälkeen. Blogihiljaisuutta on siivittänyt myös iso kynnys kirjoittaa blogia kun joulukalenteristakin jäi puolet luukuista avaamatta. ;) Pahoitteluni tästä, voimat vain yksinkertaisesti loppuivat kesken ja mitä enemmän aikaa kului sitä suurempi kynnys on palata tänne blogin pariin. Nyt kuitenkin päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä postauksen, vaikkakin tällä kertaa ilman reseptiä. :)

Tässä hiljaisuuden aikana olen opetellut tekemään ihanaa leipää, sämpylää ja hurahtanut myös osaltani vihermehustuksen maailmaan. Ihan huikeita uusia juttuja, niistäkin tulen ehkä kevään aikana postailemaan. Myös kakkujen parissa olen puuhastellut ja miettinyt uusia ihania reseptejä, joita tulen myös kevään aikana postailemaan.

Tässä kuitenkin pieni mainos päätyöni parista koska "aikuisten oikeastihan" olen kiinteistönvälittäjä ja työ on suuri intohimoni. Eli mikäli harkitset asuntosi myymistä, tai tiedät jonkun tuttavasi sitä harkitsevan, soita minulle!!! Leivon suussa sulavan herkullisen kakun ja tulen piipahtamaan ja kertomaan miten minä voisin auttaa sinua asuntosi myymisessä. Kuullaan pian lisää!!! :)


3 kommenttia:

 1. Onnea ja paljon menestystä myös !!
  Kivaa kuulla että olet hengissä. Olen blogisi innokas seuraaja, tuotoksesi ovat niin herkullisia, ja herkullisen näköisiä.
  Pirjo S.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin. :D itsekin vedin itseni vähän liian tiukille viime syksynä mut onneksi nyt on voimat palautumassa :) muista ottaa aikaa itselle ja nauttia ;)

  VastaaPoista
 3. Mikään mukavakaan ei tunnu kivalta, jos se muuttuu pakoksi, niin se vaan on.
  Ihana kurkata taas postauksiisi - hyvää kevättä toivottaen!

  VastaaPoista