POHJALLE:
½ l raparperiä
1 dl fariinisokeria
TAIKINA:
2 munaa
1 dl sokeria
½ dl voisulaa (n.25g)
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
OHJE:
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita keskenään kuivat aineet ja sulata voi
3. Lisää vuorotellen maitoa, jauhoja ja voita
4. Laita uunivuoan pohjalle raparperit ja päälle
fariinisokeri
5. Lisää päälle taikina
Paista 175°C n.25 min tai kunnes pinta on saanut hieman
ruskean värin
Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kera
KAUPPALISTA:
Raparperiä
Fariinisokeria
Munia
Sokeria
Voita
Vehnäjauhoja
Leivinjauhetta
Vaniljasokeria
Maitoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti