keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Croisantit 11.luukku


Nämä Croisantit ovat meillä suuressa suosiossa ja näitä onkin tullut pyöräytettyä kerran jos toisenkin aina kun leivinuuni lämpiää! Varsinkin pikkupoikamme tykkää näistä hurjan paljon ja pyytääkin välillä aina aamupalaksi tai iltapalaksi "roisantteja".
(kuva tulee jahka ehtii... :)

CROISANTIT:
1 prk rahkaa
2 dl juustoraastetta
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ dl öljyä (rypsi tai oliivi)

Sisälle:
Kinkkua paloiteltuna
Juustoraastetta
Sipaisu voita

CROISANTIT OHJE:
1. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
2. Jaa taikina kahtia ja kaulitse puoliskot ohueksi ympyräksi.
3. Jaa ympyrä kuuteen osaan.
4. Levitä croisantin sisälle voita, kinkku- ja juustoraastetta ja kääri rullalle. Pinnalle voit sipaista vähän vettä ja levittää päälle juustoraastetta.
5. Paista 225°C:ssa n.7 min tai kunnes pinta on kauniin värinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti